CẬP NHẬT TỔNG QUAN CÁC ĐIỂM MỚI CHO TIÊU CHUẨN AN TOÀN THỰC PHẨM BRCGS PHIÊN BẢN 9

News

BRCGS Food Issue 9:

New clauses & Changes in this revision

Jul. 5 2023

Compared to the previous version, Issue 9 of the BRCGS Food Standard contains a number of significant changes. According to BRCGS, the new issue emphasizes key subjects to ensure global applicability of the Standard. Several new clauses have been added to the key areas listed below:

- Integration of the benchmark requirements of the Global Food Safety Initiative (GFSI 2020);

- Clear requirements to implement and comply with relevant legislation;

- Detailed requirements to develop a food safety culture;

- Revision of the section food safety plan to align with the Codex Alimentarius aspect Validation;

- Clear and detailed requirements for outsourced processing;

- Extending the food defence and food fraud requirements;

- Detailed requirements for operational sites manufacturing pet foods for domestic animals and animal feed;

- New section with requirements for sites completing animal primary conversion (e.g. for red meat, poultry or fish - such as slaughterhouses or fisheries);

- Mandatory unannounced audit every 3 years;

- Re-introduction of the blended announced audit option for recertifications consisting of a remote audit, followed by an on-site audit.

OUR CERTIFIED PROCESS:

- Definition of certification scope;

- Pre-assessment (optional): analyze the vulnerability and determine your current position relative to the standard;

- Certification audits (certification) to verify that the BRCGS Standards are met;

- Monitoring and evaluation to verify that the management system continues to meet the requirements of the standard and to monitor continual improvement;

- Recertification audits for compliance and continual improvement.

After each step, a simple, thorough report is quickly delivered, allowing your company to continuously improve its food safety management performance.

QUY TRÌNH CHỨNG NHẬN CỦA CHÚNG TÔI:

- Định nghĩa phạm vi chứng nhận;

- Tiền đánh giá (tùy chọn): phân tích lỗ hổng và xác định vị trí hiện tại của bạn so với tiêu chuẩn;

- Đánh giá chứng nhận (cấp chứng nhận) để thẩm tra rằng các Tiêu chuẩn BRCGS được đáp ứng;

- Giám sát đánh giá để thẩm tra rằng hệ thống quản lý tiếp tục đáp ứng các yêu cầu của tiêu chuẩn và giám sát việc cải tiến liên tục;

- Đánh giá tái chứng nhận để tuân thủ và cải tiến liên tục.

Sau mỗi bước, Bureau Veritas sẽ gửi báo cáo chi tiết kịp thời cho phép công ty liên tục cải thiện hiệu suất quản lý an toàn thực phẩm của mình.